Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Forvaltning og Drift av din næringseiendom!

JFT Forvaltnings viktigste oppgave er å gjøre eiendommen din attraktiv og lønnsom!

JFT Forvaltning kan tilby følgende tjenester innen bolig og næringsforvaltning:

  • Helhetlig oppfølging og drift
  • utleie med oppfølging av leietaker
  • administrative tjenester
  • teknisk bistand
  • økonomi
  • regnskapsførsel

Vi tar et helhetlig ansvar for din eiendomsinvestering og kan være din samarbeidspartner innen alle eiendomsrelaterte tjenester.

JFT_forvaltning_logo

 

Forretningsførsel
Vi kan tilby forretningsførsel for boligsameier, boligaksjeselskaper, borettslag og velforeninger. Hos oss får styrene kontakt med kun en forretningsfører som har totalansvaret for det enkelte boligselskap. Forretningsføreren tar seg av alle forvaltningsmessige og regnskapsmessige spørsmål, men avlastes av vår eksterne regnskapsavdelingen som bokfører bilag, håndterer lønn og krever inn husleie. Ved juridiske eller tekniske problemstillinger har vi svært erfarne samarbeidspartnere som konsulteres ved behov.

Daglig drift
I den løpende forretningsførselen sørger vi for generell rådgivning for styrene, oppfølging av vedtak, kontroll av fakturaer og innhenting av attestasjon, arkivering av korrespondanse og andre dokumenter.

Perioderegnskap
Regnskapet rapporteres rutinemessig hvert halvår i tillegg til årsoppgjøret ved årets slutt. 

Årsmøte
I forbindelse med sameiemøter og generalforsamlinger tar vi oss av utsendelse av varsel og innkalling, utarbeidelse av regnskap samt  skrive styreberetning og lage budsjett om ønskelig. Før innkalling sendes ut kan forretningsfører delta på et budsjettmøte. På årsmøtet kan vi være ordstyrer, og vi har med utstyr for å kunne føre protokoll.

Forsikring
Ved kollektive forhandlinger med forsikringsselskapene oppnår vi meget konkurransedyktige priser. Vi er behjelpelige med forskjellige forsikringsspørsmål, og tar oss av kontakten med forsikringsselskapet.

Lån
Vi kan på vegne av styret innhente tilbud på lån, og besørge for dokumentasjon i forbindelse med dette. I boligselskaper med fellesgjeld kan vi også tilrettelegge og administrere individuell nedbetaling.

Strøm
Vi er tilknyttet energirådgiver som rapporterer utviklingen i strømmarkedet, og sørger for at våre klienter til enhver tid kan kjøper strøm hos billigste leverandør.

Regnskapsførsel
For mindre boligselskaper kan vi tilby enkel regnskapsførsel og inndrivelse av husleie. Perioderegnskap, årsregnskap og utsendelse av informasjon til seksjonseiere.

Vår viktigste oppgave er å yte god service og levering til rett tid.

I tillegg til hyggelige medarbeidere gjør dette at stadig flere velger vårt firma som samarbeidspartner innen foretningsførsel og forvaltning av næringseiendom.

Ta kontakt for en uformell samtale - vi blir helt sikkert enige om pris og hvilke oppgaver vi kan utføre for deg.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 JFT Invest AS