Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til JFT Invest AS

JFT Invest AS er et investeringsselskap som i dag jobber innenfor 3 forretningsområder; Investeringer, Forvaltning og Eiendom.

JFT Invest AS er et rent investeringsselskap som har som formål å konsentrere sin virksomhet om investeringer i fast eiendom. Vi skal kjøpe og utvikle eiendommer som kjennetegnes av langsiktig verdiskapning - alene eller sammen med utvalgte partnere og selskaper. I tillegg er JFT Invest AS medeier/ deleier i en rekke forskjellige selskaper fra Eiendomutvikling til databransjen.

JFT Forvaltnings viktigste oppgave er å gjøre eiendommen din attraktiv og lønnsom! Vi kan tilby følgende tjenester innen bolig-og næringsforvaltning: Drift og forretningsførsel, utleie, med oppfølging av leietaker, administrative tjenester, teknisk bistand, økonomi og regnskapsførsel.

JFT Eiendom driver for det meste med tomtesalg og bygging av hytter på fjellet og hjelper deg gjerne gjennom hele byggeprosessen fra A - Å.

JFT Eiendom driver også med med utvikling, kjøp/salg av eiendommer, primært i området Oslo/ Akershus med omegn samt tomteutvikling og hyttebygging i Valders. JFT Eiendom skal være det naturlige førstevalget for deg som er på jakt etter hus eller næringslokaler, leiligheter og eventuelt en hytte på fjellet eller bare ønsker en solid samarbeidspartner. JFT Invest AS samarbeider i dag med flere andre selskaper om utvikling av eiendommer og tomteområder. Vår lokale forankring og vår kunnskap om markedet i de forskjellige områdene skal være en trygghet for våre samarbeidspartnere og kunder.

Vi tar et helhetlig ansvar for din eiendomsinvestering og kan være din samarbeidspartner innen alle eiendomsrelaterte tjenester.

Vår visjon er:

Ja til nye utfordringer.
F
remdrift, stå-på-vilje og mot.
T
ro på hardt arbeid som virkemiddel for å nå målet.

JFT står for: Ja, Fremdrift, Tro


For mer informasjon ta kontakt på: e-post: post@jft.no

Eller ring for en hyggelig samtale på telefon: 918 77 195

JFTlogoJFT_eiendom_logoJFT_forvaltning_logo

Bygning

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2022 JFT Invest AS

Logg inn