Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Vardin Panorama

Salget av eksklusive selveier leiligheter med høy standard er nå i gang. Leilighetene har garasje, ski inn/out og fantastisk utsikt.

https://www.vardinpanorama.no/

 

Hele området har en fantastisk utsikt mot Skogshorn, Golsfjellet, Jotunheimen, vannspeil og golfbane i dalbunnen

 Rett utenfor inngangsdøra ligger det et flott alpinanlegg med toppstasjon på over 1 045 m.o.h. Vi mener Valdres Alpinsenter er det beste alpinanlegget i hel Valdres for tradisjonell slalåm, utfor og Snowboard. Det foreligger også planer og ønske om utvidelse med forlengelse av løyper og fallhøyde med opp til ca. 300 meter. I tillegge finnes det milevis med oppkjørte løyper som gjør det til et ideelt sted for skiturister. Området er et eldorado for turgåere, hobbyjegere og sportsfiskere - eller for den som trives med nærheten til naturen og de frie elementene. Du velger selv om du vil benytte et godt utbygd løype og turstinett - eller om du foretrekker å gå dine egne veier. Alpinanlegget er kjent for å ha et meget god snowboard miljø hvor det meste er tilrettelagt for alle.

I nærheten av leilighetene finnes det også spisesteder, overnattingssteder og forretninger. Det er ca. 10 minutter med bil ned til Aurdal sentrum ved E 16. Til Fagernes sentrum er det ca 15 km. Her kan du oppleve det de fleste byer har å tilby.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 JFT Invest AS